Dreamstime, cea mai mare comunitate de fotografie stock din lume, anunţă începutul unei luni de sărbătoare pentru a marca cea de-a 20-a sa aniversare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Domeniul Dreamstime.com a fost înregistrat în 2000 şi, de atunci, compania a reinventat piaţa fotografiilor de stock încurajând un număr însemnat de fotografi talentaţi să se alăture industriei şi să îşi fructifice munca şi viziunea artistică. În 2004, a ajuns în Top 3 jucatori ai industriei şi a continuat să experimenteze o creştere susţinută şi rapidă, evoluând de la cateva fotografii la peste 145 de milioane de fişiere în biblioteca sa online şi culminand cu folosirea propriul AI - PhotoEye pentru filtrarea celor 3 milioane de fişiere aprobate lunar în 2020.

Încă de la înfiinţare, Dreamstime a revoluţionat continuu industria de fotografii stock lansând o serie de produse şi opţiuni pentru a ajuta creativii să găsească conţinut vizual la preţuri corecte rapid şi uşor. De la licenţe unice în industrie şi aplicaţii dedicate, până la optimizarea aprofundată a căutărilor cu date generate de AI, Dreamstime foloseşte diverse caracteristici inovatoare pentru a-şi comercializa conţinutul de fotografie stock de înaltă calitate generat de comunitatea sa dinamică şi diversă de peste jumătate de milion de fotografi, artişti şi videografi din întreaga lume. Prin reţeaua sa de afiliati, Dreamstime le-a permis partenerilor să se extindă, oferind instrumente uşor de utilizat pentru a vinde fotografii stock în peste 45 de ţări, încă din 2005.

Odată cu izbucnirea pandemiei Covid19, Dreamstime a anunţat în martie 2020 o serie de iniţiative ale companiei pentru a-şi ajuta clienţii, de la opţiuni de amânare a abonamentelor, la abonamente gratuite sau reduse pentru ONG-uri şi platforme educaţionale care au nevoie de conţinut vizual relevant. În plus, programul de afiliere Dreamstime a permis tuturor utilizatorilor să genereze venituri suplimentare şi le-a asigurat contributorilor venituri constante în timp ce continuau să lucreze de la distanţă şi în siguranţă.

Într-un timp în care crearea de conţinut vizual nu mai este o nişă greu de accesat, iar oamenii pot găsi şi descărca cu uşurinţă imagini de pe Internet, povestea de succes de 20 de ani a Dreamstime demonstrează că inovaţia, calitatea şi abordarea centrată pe client fac o diferenţă considerabilă în industrie. Din 2010, Dreamstime a lansat resurse de fotografii online suplimentare care oferă opţiuni media rafinate, bazate pe Big Data - megapixl.com - şi imagini formatate special pentru a fi utilizate pe platformele de socializare - timelineimages.com. De asemenea, gestionează cea mai mare colecţie de imagini gratuite din lume, asigurând o utilizare legală a acestora - stockfreeimages.com

Reflectând la cele două decenii de viaţă ale agenţiei, Şerban Enache, CEO Dreamstime, a spus că „ultimii 20 de ani au fost palpitanţi, ocazional provocatori, dar mai ales înălţători, deoarece iubim cu toţii artele vizuale. Trăim într-o bibliotecă colorată, cu milioane de idei adunate de pe toate cele şase continente. Vom continua să lucrăm pentru a păstra Dreamstime acea casă prietenoasă a artiştilor şi locul preferat de research al designerilor. Şi acesta este un vis care merită visat cel puţin încă 20 de ani”.

Ofertele speciale dedicate clienţilor Dreamstime includ un plan aniversar în ediţie limitată, o reducere specială de 20% şi o colecţie de imagini comerciale atent curatoriate, pentru a fi licenţiate gratuit, toate aceste acţiuni fiind programate să fie lansate pe tot parcursul lunii septembrie. După iniţierea unui stimul de ajutor COVID-19 şi acordarea redevenţelor cu o creştere de 10% la începutul acestui an, colaboratorii Dreamstime se vor bucura acum de un bonus exclusiv de 15 USD /utilizator afiliat şi de un concurs foto dedicat aniversării. Pentru a marca cea de-a 20-a aniversare, agenţia şi-a extins, de asemenea, linia de îmbrăcăminte de brand, adăugând noi articole de îmbrăcăminte în tendinţe, precum şi accesorii.

Despre Dreamstime Dreamstime este cea mai mare comunitate de fotografie stock din lume cu peste 31 de milioane de utilizatori înregistraţi până în prezent şi peste 650,000 de artişti ce contribuie din întreaga lume. Biblioteca găzduieşte peste 145 de milioane de imagini cu licenţă Royalty Free şi peste 2 milioane de imagini gratuite. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi https://www.dreamstime.com/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.