Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care este suspectat că este autorul mai multor agresiuni cu cuţitul, soldate cu un mort şi doi răniţi grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică la Birmingham, al doilea cel mai important oraşdin Regatul Unit, a anunţat poliţia luni, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am arestat un bărbat suspectat de omor şi de şapte tentative de omor, într-o serie de atacuri cu cuţitul la Birmingham”, a anunţat Poliţia comitatului West Midlands.

Victimele par că au fost vizate ”la întâmplare”, potrivit poliiţiei.

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a murit după ce a fost înjunghiat, iar alt bărbat şi o femeie, în vâtstă de 19 şi 22 de ani, au fost grav răniţi cu arma albă şi se aflau la spital într-o stare critică.

Alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, au fost rănite mai puţin grav.

Atacurile au avut loc între orele locale 0.30 (2.30, ora României) şi 2.20 (4.20, ora României) în mai multe locuri din oraş.

Poliţia a difuzat duminică seara imagini în care suspectul este surprins de camere de supraveghere şi a primit ”numeroase răspunsuri”.

”Una dintre aceste piste ne-a condus în cartierul Selly Oak în această (luni) dimineaţa, unde a fost arestat un bărbat”, a anunţat poliţia.

Ancheta continuă.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, nimic nu permite să se reţină, în acest stadiu, ipoteza ”teroristă” sau a unei crime a urii, dar nici pe cea a unui conflict între ganguri, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, un reprezentant al poliţiei, Steve Graham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.