Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat, duminică, finala Cupei României, cu CSM Bucureşti, scor 22-19 (15-7). SCM este considerată şi câştigătoarea Supercupei, în urma unei decizii a FR Handbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul a fost dominat de la un capăt la altul de SCM Râmnicu Vâlcea, care a condus copios în special în prima repriză. În final, antrenorul vâlcencelor, Florentin Pera, a acuzat o stare de rău şi a văzut ultimul minut de pe banca tehnică, sub îngrijirea medicilor.

Finala mică a fost câştigată, tot duminică, de Gloria Buzău, scor 22-17 (14-8), cu Rapid Bucureşti.

În semifinalele Turneului Final Four al Cupei României s-au înregistrat rezultatele: SCM Râmnicu Vâlcea - Rapid Bucureşti 30-23 (14-10) şi CSM Bucureşti - Gloria Buzău 30-16 (14-6).

Meciurile din faza finală a Cupei României s-au jucat la Sala Polivalentă din Bucureşti, fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare, şi au fost primele feminine oficiale de la întreruperea cauzată de pandemie, în 11 martie.

Între cei care au avut permisiunea să asiste s-au numărat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi cel al FR Handbal, Alexandru Dedu.

Ambele finaliste vor debuta la finalul săptămânii viitoare în grupele Ligii Campionilor.

În 2019, Cupa României a fost câştigată de CSM Bucureşti, tot după o finală cu SCM Râmnicu Vâlcea.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.