Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud Constanţa sunt blocaţi la Istanbul, deoarece nu pot pleca în Rusia, pentru meciul cu HC Victor Stavropol, din manşa retur din turul I al EHF European League (fosta Cupa EHF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Din cauza unor proceduri de care nu am fost anuntaţi când am fost înştiinţaţi de protocolul acestei deplasări, nu am fost lăsaţi să zburăm de la Istanbul către Rostov. Viza de Rusia, testul COVID făcut în ţara şi invitaţia trimisă de clubul HC Victor n-au fost de ajuns pentru autorităţile din Turcia pentru a ne permite îmbarcarea. Compania aeriană ne-a transmis ca HC Victor ar fi trebuit să contacteze şi Poliţia din Rusia, iar autorităţile ruseşti să trimită un document către compania aeriană, prin care să se arate faptul ca totul e în regulă cu vizita noastra şi că ne permit intrarea în ţara. In momentul in care reprezentantii companiei aeriene au contactat autoritatile rusesti, acestea au spus ca nu au nimic oficial din partea clubului HC Victor legat de deplasarea clubului nostru acolo. Astfel, cursa Istanbul - Rostov a plecat fara noi. Băietţi au fost ţinuti pe aeroport încă 4 ore din momentul în care ar fi trebuit să decoleze spre Rusia, li s-a mai făcut un rând de teste pentru coronavirus, iar în jurul orei 5 au fost duşi cu un autocar la 30 de kilometri de aeroport, pentru a se caza la un hotel. Acum, ei aşteaptă ca acel document din partea clubului HC Victor să fie trimis către autorităţile din Rusia şi autorităţile să confirme cu aeroportul din Istanbul, pentru ca noi sa putem pleca astazi spre Rostov cu urmatoarea cursa disponibilă", a anunţat clubul constănţean pe Facebook.
 
Meciul cu HC Victor Stavropol este programat duminică. În tur, constănţenii s-au impus, scor 26-18 (11-8).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.