Spectacolele din stagiunea Teatrului Naţional din Bucureşti vor fi jucate, pentru început, în trei dintre sălile aflate în interiorul clădirii - sala Mare, sala Studio şi sala Pictura, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o jumătate de an în care au fost suspendate reprezentaţiile, din cauza pandemiei, pe 16 septembrie, „Noii infractori”, după comedia de succes a scriitoarei israeliene Edna Mazia, regizat de Ion Caramitru, revine pe scena Sălii Mari a TNB.

Între primele titluri care revin pe afişul stagiunii se numără „Micul infern”, de Mircea Ştefănescu, şi „Allegro ma non troppo”, de Ion Minulescu (la Sala Mare), „Bârfe, zvonuri şi minciuni”, de Neil Simon (la Sala Studio), „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii”, după un roman de Mark Haddon, „Figuranta” de Andreas Petrescu, „A fost odată în România” şi „Omul care a văzut moartea”, de Victor Eftimiu (la Sala Pictura).

Până la finalul acestei luni, reprezentaţiile în aer liber continuă la Amfiteatrul TNB.

În acest spaţiu, în cadrul proiectului 9G la TNB, va avea loc - pe 15 septembrie - premiera spectacolului „M de la Murphy”, conceput de coregrafa Andrea Gavriliu. Opt actori şi dansatori aduc în faţa publicului ironia, candoarea şi filosofia legilor lui Murphy.

Noutăţile din repertoriu, precum şi evenimentele organizate în jurul acestora sunt prezentate şi online, pe canalul de YouTube al teatrului.

Programul complet al spectacolelor de la Teatrul Naţional poate fi consultat pe tnb.ro, unde sunt publicate şi regulile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.