Un bărbat de 30 de ani, care devenise agresiv faţă de poliţişti şi îi ameninţa cu o furcă, a fost împuşcat în picior de aceştia. Scandalul a pornit după ce el ar fi încercat să intre cu turma de capre pe o păşune dintr-o localitate constănţeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, oamenii legii au fost sesizaţi, miercuri seara, despre faptul că în extravilanul localităţii Mihai Viteazu, un bărbat ar fi intenţionat sa păşuneze o turmă de caprine pe o cultură, iar la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac. 
 
“Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ultraj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.