FR Handbal a confirmat, miercuri, retragerea echipei Dunărea Brăila din sferturile Cupei României, după ce nouă persoane din lot au fost depistate pozitiv cu Covid-19. Astfel, joi se va juca doar meciul restant din sferturi dintre CSM Bucureşti şi CSM Slatina, care a fost mutat la ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma retragerii echipei brăilene, adversara sa din sferturile de finală, SCM Râmnicu Vâlcea, este calificată în semifinale, fază în care se va duela cu Rapid Bucureşti.

”Federaţia Română de Handbal le urează personelor afectate însănătoşire grabnică şi mult spor clubului HC Dunărea Brăila în pregătirea noului sezon competiţional!”, a transmis FRH.

Programul competiţiilor din faza finală a Cupei României este: în 3 septembrie, CSM Bucuresti – CSM Slatina (ora 18.00, sferturi), semifinalele în 5 septembrie, de la orele 11.00, respectiv 18.00, între SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid, respectiv CSM Bucureşti/CSM Slatina – Gloria Buzău, iar finalele sunt programate în 6 septembrie, la aceleaşi ore, între învinsele şi învingătoarele din semifinale.

Echipa Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, că se retrage din Cupa României la handbal, competiţie în care era calificată în sferturile de finală, ca urmare a faptului că nouă persoane din cadrul echipei au fost testate pozitiv cu coronavirus, iar în lot au mai rămas doar opt jucătoare apte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.