Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că nu este cel mai potrivit să răspundă de ce PSD-ul condus de Liviu Dragnea a reuşit să dea jos guvernul pe care el l-a condus, în timp ce PSD-ul lui Marcel Ciolacu nu a reuşit dărâmarea Guvernului Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grindeanu a fost întrebat, marţi seară, la Antena 3, de ce PSD-ul lui Liviu Dragnea a reuşit să dea jos guvernul condus de el şi de ce PSD-ul lui Marcel Ciolacu nu a dat jos Guvernul Orban şi a răspuns: ”Cred că nu sunt cel mai potrivit să răspund la întrebarea asta, probabil Marcel Ciolacu, în tandem cu Liviu Dragnea ar trebui să răspundă”. 

Grindeanu a adăugat că pe vremea când PSD a depus moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, pe care el îl conducea, social-democraţiii aveau cu 30 de parlamentari mai mult.

”În acea perioadă, PSD avea vreo 30 de parlamentari mai mulţi decât ieri”, a adăugat Sorin Grindeanu, la Antena 3, marţi seara, răspunzând unei întrebări.

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură, în iunie 2017, moţiunea fiind depusă chiar de către PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.