Fostul premier şi lider PSD Viorica Dăncilă îşi exprimă susţinerea pentru Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, afirmând că PSD va fi din nou victorios în Bucureşti, iar Nicuşor Dan, pe care îl numeşte ”acest independent de dreapta”, va pierde alegerile în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O susţin pe Gabriela Firea şi sunt convinsă că bucureştenii apreciază ceea ce ea şi echipa PSD Bucureşti au făcut pentru Capitala României. PSD va fi din nou victorios în Bucureşti. Succes, Gabi!”, scrie Dăncilă pe Facebook.

Ea precizează că este în desfăşurare campania electorală, deci nu acum e momentul pentru a discuta ce s-a întâmplat în Parlament cu moţiunea de cenzură a PSD.

”Vom avea timp de acest lucru după 27 septembrie, vom vedea cine şi cum a greşit”, afirmă ea, apreciind că până atunci PSD trebuie să se concentreze  pe mobilizarea partidului pentru alegeri şi pe combaterea adversarilor PSD.

”Văd că unul dintre aceşti adversari – un independent susţinut de actualii guvernanţi pentru Primăria Capitalei – crede că îşi poate acoperi lipsa de idei şi proiecte cu atacuri la PSD şi la guvernul pe care l-am condus. Îi spun că mai bine ar face o analiză cinstită a celor 10 luni de guvernare liberală şi va vedea exact ce catastrofal e bilanţul celor pe care se bazează în alegeri. Sper că acest „independent de dreapta” va pierde alegerile în Bucureşti, iar Gabriela Firea va câştiga din nou”, afirmă fostul premier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.