Un cetăţean libanez, reprezentant al unui salon din Centrul Vechi al Capitalei, este cercetat, sub control judiciar, pentru dare de mită, după ce le-a oferit unor poliţişti 700 de lei pentru a nu lua măsuri privind închiderea localului la ora 24.00. Bărbatul a fost prins în flagrant de DGA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), marţi, în jurul orei 04.30, o echipă formată din lucrători de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au prins în flagrant un cetăţean libanez, reprezentant al unui salon din Bucureşti, în timp ce dădea, cu titlu de mită, suma de 700 de lei unor agenţi de poliţie pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu.

"În fapt, doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie pentru Centrul Vechi - D.G.P.M.B. au sesizat la Direcţia Generală Anticorupţie faptul că bărbatul în cauză, care s-a prezentat drept managerul salonului, le-a oferit o sumă de bani cu scopul ca aceştia să nu ia măsurile legale împotriva sa (încetarea activităţii începând cu ora 24.00)", arată DGA.

După flagrant, procurorul de caz a dispus cercetarea inculpatului, sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru dare de mită.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.