Premierul Ludovic Orban a cerut ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi ministrului Educaţiei, Monica Anisie, să ajungă la o formă aproape definitivă a ordinului privind începerea anului şcolar, pentru ca acesta să poată fi publicat marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Domnul ministru Tătaru şi doamna ministru Anisie, solicitarea mea e în cursul zilei de astăzi să ajungeţi la o formă aproape definitivă a ordinului comun privind reluarea şcolii, începerea anului şcolar şi cel târziu mâine dimineată să avem o şedinţă, împreună cu doamna vicepremier Turcan, astfel încât să putem publica mâine ordinul”, a transmis Orban. 
 
El a mai cerut ca, dacă există diferenţe de abordare între cele două ministere pe anumite teme, să fie rezolvate pentru a putea fi pus în mişcare mecanismul de pregătire a şcolilor în bune condiţii. 
 
“Dacă aveţi anumite diferenţe de abordare pe anumite teme, împreună cu doamna vicepremier şi cu dumneavoastră vom lua decizia astfel încât marţi să fie publicat astfel încât să existe o predictibilitate, să putem pune în mişcare întreg mecanismul de pregătire a şcolilor în bune condiţii”, a afirmat Orban.
 
Ministrul Nelu Tătaru a precizat că după dezbaterea moţiunii de cenzură se vor întâlni şi vor definitiva acest ordin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.