Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că reprezentanţii formaţiunii vor vota moţiunea de cenzură "cu două mâini". " Cu sau fără criză medicală, acest guvern trebuie să plece, pentru că oricum nu se ocupă de criza medicală şi mai ales de cea economică", susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi, cei de la ALDE, vom vota moţiunea cu 2 mâini! O vom vota cu regretul că ea nu a venit mai devreme, probabil din dorinţa de a nu îngreuna situaţia medicală din ţară. Cu sau fără criză medicală, acest guvern trebuie să plece, pentru că oricum nu se ocupă de criza medicală şi mai ales de cea economică. Pentru ei totul este doar motiv de campanie electorală şi de a-şi umple buzunarele din contracte dubioase", a scris, duminică seară, pe Facebook, Călin Popescu Tăriceanu.

El a adăugat că nu se ştie dacă moţiunea va trece, totuşi.

"Nu ştim dacă moţiunea va trece, pentru că în aceste ultime zile PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Nu ştim câte conserve mai sunt ascunse prin partide şi pe câte dintre ele este sistemul dispus să le sacrifice, dar, indiferent de rezultatul votului, românii au dat de mult un vot de blam guvernului Iohannis-Orban", a susţinut liderul ALDE.

El a enumerat mai multe motive: "o economie care se prăbuşeşte, peste un million de şomeri, corupţie şi afaceri necurate, lipsă de idei şi de măsuri pentru începerea şcolii, încăpăţânarea de a găsi bani pentru orice mai puţin pentru majorarea, conform legilor, a pensiilor şi alocaţiilor".

"Dacă acest guvern cade, atunci vom avea un guvern cu 3 priorităţi: deschiderea în siguranţă a şcolilor, gestionarea crizei medicale şi organizarea într-un mod democratic a alegerilor", a conchis Tăriceanu.

Parlamentul dezbate, luni, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.