Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, anunţă că grupul deputaţilor liberali nu participă la votul asupra moţiunii de cenzură, "pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni". "PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituţional şi împotriva intereselor de stabilitate politică a unei ţări aflate încă în război cu pandemia", afirmă Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Moţiunea PSD ar fi trebuie sa se intituleze: PSD vrea sa dea foc României, în plină pandemie! Având în vedere faptul ca România este în lupta cu pandemia şi ca suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale şi parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituţional, ci şi unul profund iresponsabil. După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO, PSD a dus în permanenţă o luptă pentru sabotarea Guvernului", afirmă Florin Roman, duminică.
 
El adaugă că reprezentanţii PSD "s-au plâns ca măsurile luate de Guvern sunt prea dure, au cerut relaxare peste relaxare şi rezultatul este ca am ajuns la o medie de peste 1.200 de cazuri pe zi".
 
"Au lăsat Guvernul fără posibilitatea unor acţiuni legale şi astfel, numărul cazurilor grave de pe secţiile ATI a explodat. Lupta de gherila a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii şi salarii, de parcă România nu ar fi trebuit sa aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19. Reamintesc ca la votarea bugetului de stat, România nu era în situaţia de a lupta împotriva unui virus care nu a plecat. Acum, baronii roşii ai PSD vor sa genereze o criza politica, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid. Este cel mai iresponsabil lucru pe care îl poate face PSD!", spune Roman.
 
El susţine că "nicăieri în lume, un partid nu a forţat o moţiune de cenzură în perioada pandemiei".
 
"PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituţional şi împotriva intereselor de stabilitate politică a unei ţări aflate încă în război cu pandemia", precizează Florin Roman.
 
Parlamentul dezbate, luni, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.