DGASPC Teleorman a recuperat în totalitate prejudiciul de peste 90.000 de lei constatat de instanţa de judecată în dosarul în care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare pentru angajarea fictivă a două femei la DGASPC, în realitate acestea lucrând pentru filiala judeţeană a PSD, scrie G4Media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Într-un răspuns transmis de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman la solicitarea G4Media se arată că în dosarul angajărilor fictive în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare prejudiciul de peste 90.361 lei a fost recuperat integral. 
„Prejudiciul din decizia penală nr. 142/27.05.2020 (decizie din anul 2019, greşeala aparţine autorităţilor din Teleorman -  n.r.)  a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost recuperat în totalitate” a transmis DGASPC  Teleorman, fără a preciza numele condamnaţilor de la care s-a recuperat această sumă.
DGASPC Teleorman s-a constituit parte civilă în dosarul angajărilor fictive în care Liviu Dragnea a fost condamnat alături de alţi inculpaţi. Prejudiciul stabilit de judecători în acest dosar constă în salariile pe care le-au primit, timp de mai  mulţi ani, cele două femei care figurau ca angajate la DGASPC Teleorman, dar în realitate lucrau pentru filiala din acest judeţ a Partidului Social Democrat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.