Candidatul unic al Dreptei Nicuşor Dan a lansat o provocare primarului general Gabriela Firea şi anume participarea la „trei dezbateri electorale, faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie”. El a prezentat şi temele de discuţie care ar vrea să fie dezbătute - „ultimii patru ani din viaţa Capitalei, soluţiile pentru Bucureşti, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraş”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primarul Gabriela «PSD» Firea fuge de bucureşteni, fuge de bilanţul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie. Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparaţie directă între candidaţii la Primăria Capitalei şi în special între principalii doi candidaţi, conform tuturor sondajelor de opinie”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook. 
 
El a lansat o provocare edilului general al Capitalei.
 
„Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Vă aştept ca să vorbim despre ceea ce bucureştenii trebuie să ştie, despre ultimii patru ani din viaţa Capitalei, despre soluţiile pentru Bucureşti, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraş”, a conchis Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.