Şaisprezece colaje realizate în campania „Actori de pus în ramă”, derulată de Muzeul Naţional de Artă al României şi de Teatrul „Nottara”, vor fi expuse în instituţia de spectacole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul campaniei, actori ai Teatrului „Nottara” au „interpretat” 16 lucrări din patrimoniul MNAR.

Actorii „puşi în ramă” au fost Ioana Calotă, Răzvan Bănică, Alexandru Mike Gheorghiu, Luminiţa Erga, Diana Roman, Filip Ristovski, Raluca Gheorghiu, Mihaela Subţirică, Ion Grosu, Sorina Ştefănescu, Şerban Gomoi, Laura Anghel, Corina Dragomir, Cristina Juncu, Dan Bordeianu şi Crenguţa Hariton.

De-a lungul a 16 săptămâni, campania online a purtat publicul prin Galeria Naţională şi Galeria Europeană ale MNAR, prin muzeele satelit, Muzeul Colecţiilor de Artă şi Muzeul K.H. Zambaccian, dar şi în Spaţiile Istorice ale fostului Palat Regal, ca urmare a transformării lui Dan Bordeianu în principele domnitor Carol I.

„Prin această campanie, am urmărit să promovăm, pe de-o parte, patrimoniul MNAR, şi, în acelaşi timp, să reapropiem publicul de actorii îndrăgiţi, pe care nu am avut ocazia să îi revedem pe scenă atât de des în perioada pandemiei. Talentul, creativitatea şi dăruirea celor 16 actori ai Teatrului «Nottara» au fost apreciate de urmăritorii noştri de pe paginile de Facebook. Vom încheia campania de succes cu o expoziţie gratuită, accesibilă publicului larg, pe care o vom organiza în parteneriat cu Teatrul «Nottara»”, a transmis într-un comunicat Cristina Verona Tobi, manager interimar al MNAR.

Colajele obţinute de-a lungul celor patru luni vor fi expuse în vitrinele Teatrului „Nottara” de pe bulevardul Magheru şi, ulterior, pe gardul MNAR, pe Calea Victoriei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.