Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, susţine că este "surprins” de afirmaţiile unor persoane conform cărora Curtea de Conturi ar fi descoperit probleme în ceea ce priveşte organizarea licitaţiilor pentru materiale şi echipamente sanitare. "Nu există nicăieri în raport o problemă de furt, de alocarea resurselor greşit, şi aşa mai departe”, afirmă ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Curtea de Conturi a verificat toate licitaţiile. (...) Am şi raportul pe care l-a făcut Curtea de Conturi şi aici sunt surprins de concluzia pe care o văd tot vehiculată, că au fost proleme. Curtea de Conturi spune foarte clar: aproape 90 la sută din licitaţii nu a existat nicio problemă. Sunt unele probleme contabile, de înregistrare. Foarte bine! Cine a înregistrat prost şi cine a greşit, să plătească! Asta este! Dar nu există nicăieri în raport o problemă de furt, de alocarea resurselor greşit, şi aşa mai departe. Nu! Spune negru pe alb: concluziile sunt la pagina 160, dacă îmi aduc aminte, acolo vedeţi foarte clar”, a afirmat Florin Cîţu, marţi seară, la Realitatea Plus.
 
El a declarat că raportul Curţii de Conturi nu arată ilegalităţi, ci, în mare parte, greşeli contabile. 
 
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Congresul la care a fost ales în fruntea partidului, că "raporturile Curţii de Conturi şi anchetele DNA arată jaful făcut de PNL”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.