Cântăreţul britanico-libanez Mika a anunţat că va susţine un show, care va fi transmis live pe YouTube, pentru a sprijini capitala Beirut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„I Love Beirut” va avea loc pe 19 septembrie şi va avea caracter filantropic. Biletele au fost puse în vânzare luni, pe ticketmaster.com

Concertul va fi transmis pe YouTube, iar banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi direcţionaţi către Crucea Roşie Liban şi Salvaţi Copiii Marea Britanie.

Cântăreţul a deschis şi o pagină „I Love Beirut” pe GoFundMe, unde pot fi făcute donaţii suplimentare.

Mika a anunţat că acesta va fi un concert „foarte intim” cu câteva surprize. „Am vrut să fac ceva pentru a ajuta oamenii de acolo. Beirut şi Liban sunt locul naşterii mele. Parte din viaţa mea, din viaţa familiei mele, a inimii mele”.

După explozia devastatoare din 4 august, în urma căreia şi-au pierdut viaţa cel puţin 180 de oameni şi sute de mii au rămas fără adăpost, Mika a transmis o scrisoare poporului libanez în care şi-a exprimat mâhnirea cu privire la conflictul politic continuu din această ţară şi cu privire la rănile care au fost adâncite de deflagraţie.

„După întuneric vin zorii. Vă cunosc rezistenţa, puterea şi solidaritatea, cultivate de amestecul de culturi, de acest loc special pe care îl ocupaţi, la jumătatea drumului între lumea arabă şi Europa. Mâine vă veţi ridica la fel cum aţi făcut-o înainte”, a scris artistul.

Michael Holbrook Penniman, născut pe 18 august 1983, în Beirut, este cunoscut sub numele de scenă Mika. A debutat discografic în 2007, cu „Life in Cartoon Motion”, vândut în peste 5,6 milioane de copii la nivel mondial. Discul i-a adus un trofeu Brit şi o nominalizare la Grammy. De atunci a mai lansat patru albume de studio şi a lucrat pentru mai multe producţii de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.