Social-democraţii au transmis că circa 1.000 de firme locale au intrat în insolvenţă, într-o singură lună, şi aşteaptă miliardele de euro promise de Guvern. La fel şi uzina ALRO, unde 20.000 de angajaţi ar putea rămâne fără serviciu, iar alte sute de mii de agricultori nu au văzut decât promisiuni din partea Cabinetului Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul PNL îngroapă economia şi nivelul de trai al românilor, dar cu un cinism maxim îi pune tot pe români să plătească înmormântarea! Într-o singură lună, aproape 1.000 de firme locale au intrat în insolvenţă aşteptând zadarnic miliardele de euro promise de guvern. La fel şi la uzina ALRO, unde 20.000 de oameni sunt gata să rămână pe drumuri. PNL-iştii au timp de economie doar dacă le iese şi lor ceva din asta”, arată o postare făcută marţi pe pagina PSD de Facebook. 
 
Sursa citată mai spune că ANAF deja face planul de execuţie pentru firmele care au amânat plata taxelor din cauza pandemiei de coronavirus, cum ar fi cele din industria HoReCa.
 
„Alte sute de mii de agricultori sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu, ci doar tone de promisiuni de la Cabinetul Orban. Liberalii le-au amânat plăţile până în septembrie: campania electorală e mai importantă decât cea agricolă! Fiscul face însă deja planul de execuţie pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieşirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe şi din ciorbe!”, conchide sursa menţionată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.