Lansarea filmului "Tenet", regizat de Christopher Nolan, va avea loc în 26 august, în multe ţări din Europa, Asia şi America latină. În România, filmul va putea fi văzut după redeschiderea cinematografelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este o „capodoperă”, potrivit The Times, şi „un vis devenit realitate pentru iubitorii de film”, scrie Evening Standard.

Din distribuţie fac parte: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh şi Michael Caine. 

John David Washington este noul protagonist în film, o poveste originală de acţiune şi science fiction. Înarmat cu un singur cuvânt - "Tenet" - protagonistul luptă pentru supravieţuirea întregii omeniri călătorind printr-o lume crepusculară din spionajul internaţional a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real.

"Tenet" este o superproducţie de 200 de milioane de dolari, care amestecă misterul cu elemente supranaturale, poveste de spionaj în linia lui James Bond - pentru care Nolan a folosit un adevărat Boeing 747 în flăcări.

Christopher Nolan a regizat de asemenea şi blockbusterele "Inception" (2010), "Interstellar" (2014) şi trilogia "Cavalerul Negru".   

În România, lansarea filmului "Tenet" va avea loc după ce vor fi redeschise cinematografele. "Tenet" este distribuit în România de Vertical Entertainment, deţinătoarea licenţei studioului Warner Bros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.