Preşedintele USR Dan Barna a afirmat că Congresul PSD este un spectacol trist şi ridicol, iar românii ştiu faptul că hoţia este în firea acestui partid, lucru care nu se va schimba indiferent de ce spun unii lideri social-democraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Fantoma lui Dragnea la PSD. PSD vorbeşte într-una de azi dimineaţă despre politică modernă şi responsabilitate. Foarte frumos, dar mi-e greu să înţeleg cum se împacă asta cu oamenii pe care PSD îi scoate în prim-plan. Premierul care a dat ordonanţa 13 e garantul responsabilităţii? Primarul care a dus Bucureştiul în pragul dezastrului are vreo cădere în a vorbi despre viitor? Toţi ceilalţi membri ai conducerii PSD care i-au fost soldaţi lui Liviu Dragnea îndrăznesc să vorbească despre reforme?”, a scris Dan Barna sâmbătă pe Facebook.
 
El a adăugat că evenimentul de la Parlament şi anume Congresul PSD este „un spectacol trist şi ridicol”.
 
„Românii ştiu că, în esenţă, doar hoţia e în firea PSD şi asta nu o să se schimbe indiferent de ce ar spune liderii săi”, a conchis Barna.
 
Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici sunt candidaţii la şefia PSD. În Congresul partidului de sâmbătă este aleasă noua conducere.
 
Pe Moţiunea cu care candidează Ciolacu se află Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, Paul Stănescu ca secretar general, Vasile Dâncu ca preşedinte al Consiliului Naţional, iar pentru cele patru funcţii de vicepreşedinţi figurează pe listă Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Doina Federovici şi Gabriel Zetea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.