Vrei să îţi achiziţionezi un laptop Lenovo şi ai optat pentru seria Lenovo X1 Carbon? Nu ştii ce model să selectezi şi din ce generaţie? În acest articol îţi vom arăta care sunt cele mai bune modele din această serie, pentru a face o alegere informată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această serie este una ultraportabilă, cu laptopuri performante, create special pentru business. Astfel, aceste laptopuri au preţuri destul de ridicate şi nu sunt potrivite pentru toate bugetele. Însă, dacă îţi cauţi un laptop performant, ultraportabil, pentru business, atunci această serie are câteva modele care te-ar putea interesa.

Haide să vedem care sunt acele modele.

Laptop Lenovo Thinkpad X1 Carbon Generaţia a 8-a

Acesta este cel mai performant şi cel mai scump laptop din lista noastră. Aşa cum am menţionat anterior, aceste laptopuri sunt ultraportabile, dar sunt şi foarte rezistente.

Acest laptop din generaţia a 8-a vine cu procesor de la Intel, modelul i7, unul dintre cele mai bune modele de pe piaţă. Un minus al acestui laptop este că are placă integrată, nu dedicată. Acest lucru poate afecta performanţele laptopului. De asemenea, laptopurile cu placă integrată nu sunt potrivite pentru design şi grafică.

Preţul acestui laptop este de 15000 de lei, însă îl poţi găsi şi la reducere la anumite magazine online sau fizice.

Laptop ultraportabil Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Deşi acest laptop din seria Lenovo X1 Carbon este din generaţia a 6-a, este unul destul de performant. Preţul laptopului este pe măsură. Astfel, pentru acest model vei plăti 9200. Laptopul vine echipat cu procesor Intel Core i5, un model mai slab faţă de modelul anterior.

În ceea ce priveşte memoria, acesta este de 8GB RAM şi 512GB SSD. Placa video este dedicată şi este de la Intel UHD graphics. La fel ca toate modele prezentate, nici acest laptop nu este ideal pentru grafică şi design.

Laptop Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7th Gen

Ultimul laptop din această serie face parte din generaţia a 7-a. De aceea, performanţele lui sunt mai scăzute. De asemenea, şi preţul este mai mic. Poţi să achiziţionezi acest laptop la preţul de 7500 de lei, la jumătate de preţ faţă de primul model.

La fel ca primul model prezentat, laptopul prezintă procesor de la Intel, modelul i5, o versiune mai slabă faţă de primul model. În ceea ce priveşte placa video, acesta este dedicată şi chipset-ul video este de la Intel UHD Graphics. Nici acest chipset video nu este potrivit pentru grafică şi design.

Un lucru important de menţionat este faptul că laptopul vine cu sistem de operare Windows 10, deci nu trebuie să te mai ocupi tu să îl configurezi şi îl poţi utiliza imediat ce l-ai achiziţionat.

Acestea sunt cele mai bune modele de laptopuri din seria Lenovo X1 Carbon. Laptopurile din această serie au fost concepute pentru business, nu pentru alte tipuri de activităţi. Sunt laptopuri ultraportabile, silenţioase, dar foarte rezistente, aşa cum este toată seria ThinkPad, din care fac parte.

Tu ce model de laptop din această serie ai alege? Crezi că merită investiţia?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.