Compozitorul şi producătorul Björn Ulvaeus, cofondator al grupului ABBA şi preşedinte al Confederaţiei Internaţionale a Societăţilor de Autori şi Compozitori (CISAC), a declarat pentru Reuters că, în perioada post-pandemie, spectatorii trebuie să se aştepte la producţii muzicale mai puţin extravagante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ulvaeus, în vârstă de 75 de ani, caută în prezent moduri de a îmbunătăţi distanţarea fizică în teatre şi săli de spectacole, astfel ca spectacolul „Mamma Mia!”, care include „Mamma Mia! The Party”, pus în scenă la Londra, să poată fi reluat curând.

El a precizat că echipa musicalurilor se află în concediu şi că speră ca în ianuarie sau februarie, „dacă suntem norocoşi”, să reia reprezentaţiile.

Perioada de izolare a afectat artiştii din întreaga lume, iar Ulvaeus este de părere că producţiile vor arăta diferit când teatrele vor fi redeschise.

„Producţiile muzicale mari, opulente, sunt atât de scumpe, de creat, de desfăşurat şi de produs, încât este nevoie de cel puţin 80-85% capacitate. Aşadar, dacă te afli la 60 sau 50%, înseamnă că producţiile trebuie să fie mai mici”, a spus el.

Ulvaeus este implicat în producţia „Mamma Mia!” şi încearcă să lanseze „Party” în Göteborg (Suedia), înainte de finalul anului.

El este, de asemenea, parte din expoziţia „Super Trouper”, deschisă în capitala britanică, şi din ABBA Museum din Stockholm.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.