Spaniolul Angel Ortega Martinez este noul jucător al FC Viitorul, în timp ce finlandezul Jarkko Tuomisto a fost numit antrenor cu portarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut la Barcelona, la 15 mai 1991, Angel Martinez Ortega evoluează ca fundaş stânga sau fundaş central şi va fi la prima experienţă în campionatul României.

Produs al celor de la Espanyol Barcelona, acesta a mai evoluat în carieră pentru Espanyol Barcelona B, CD Guijuelo, Real Zaragoza sau Asteras Tripolis, formaţia din Grecia fiind şi ultima pentru care a jucat înainte de a semna cu FC Viitorul Constanţa.

Este de asemenea fost internaţional de juniori al Spaniei.

Tot de astăzi, FC Viitorul Constanţa are un nou antrenor cu portarii. Este vorba despre finlandezul Jarkko Tuomisto. În vârstă de 44 de ani (30 august 1975), acesta s-a mai ocupat de pregătirea portarilor la HSK Helsinki, FC Honka (ambele din Finlanda), naţionala U19 a Qatarului şi la Independiente del Valle din Ecuador, alături de care a câştigat Cupa Sudamericană în 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.