Fanii dinamovişti strâng fonduri pentru finanţarea unui film artisitc despre cum a putut apărea coregrafia Doar Dinamo Bucureşti la un meci al rivalilor, Steaua - Manchester City, din 16 august 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi regizat de Laviniu Lazăr şi va avea premiera în august 2021.

Fanii organizează un meci virtual, Dinamo - Manchester City, cu bilete de cinci lei, iar banii obţinuţi vor intra în producţia filmului.

"Sunt unele momente în urma cărora totul se schimbă. Şi noi şi lumea şi viziunea lumii despre noi.
Acestea sunt clipele care devin amintiri şi apoi istorie. Acestea sunt momentele de povestit celor ce vin după noi.

16 August 2016 a fost un astfel de moment. După acea seară uluitoare, nimic n-a mai fost la fel.
Iar acum, Coregrafia "Doar Dinamo Bucureşti", în toată splendoarea ei, va ajunge pe marile ecrane din lumea întreagă!

Am fost asaltaţi de oameni din presă care au vrut să afle cum a fost posibil, cum s-a întâmplat, cine sunt cei care au gândit marea diversiune. Am păstrat tăcerea şi am căutat omul care să poată pune pe peliculă povestea DDB în toate detaliile facerii.
Şi l-am găsit: Regizorul Laviniu Lazăr a transformat <nebunia> noastră într-un film artistic care va revoluţiona lumea celor ce ştiu să-şi trăiască pasiunea şi s-o ridice la statutul de artă.

Un film despre tine, despre noi, despre creativitatea noastră care a devenit scenariu de film. Eşti parte din povestea ce va fi ecranizată. Şi mai mult decât atât, eşti printre cei care pun umărul la realizarea acestui proiect: Banii din vânzarea biletelor vor intra în bugetul pentru producerea filmului.

Prima oară a fost gratis. Acum e ...aproape gratis: doar 5 lei biletul.

Rezerva-ţi locurile alături de câinii tăi, aşează-te comod într-unul dintre sectoarele Arenei şi ia parte la un eveniment unic: Lansarea proiectului cinematografic “PRIMA OARA-I GRATIS” (FIRST TIME IS FREE).
Un film artistic de lung metraj care explică în detaliu povestea celei mai cunoscute coregrafii din lume.

O poveste despre pasiune şi inteligenţă pe de-o parte, despre aroganţă şi superficialitate, pe de alta.

Pandemie sau nu, haideţi să umplem nu doar o sală de cinema, ci intreaga Arena Naţională pentru un meci de FIFA 20, între Dinamo EA Sports şi Manchester City. Teaser-ul filmului va fi prezentat în deschiderea meciului.

Ziua vizionarii o stabilim împreună. Povestea despre geneza acestui film va fi dezvăluită ochilor în ziua în care Arena Naţională va fi sold-out.

HAIDEŢI SĂ MAI DOBORÂM UN RECORD: O Arenă de 55.000 de locuri SOLD-OUT", se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hâldan.

La începutul jocului de pe Arena Naţională, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, ediţia 2016/2017, Steaua - City, scor 0-5, suporterii stelişti au primit veste şi au format o coregrafie pusă la cale de fanii dinamovişti, pe toată tribuna a doua fiind scris mesajul "Doar Dinamo Bucureşti". În minutul 10, spectatorii au fost rugaţi de crainicul stadionului să dea jos vestele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.