Examenele pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea vehiculelor, preschimbarea permiselor de conducere sunt suspendate după apariţia a două cazuri de COVID-19 Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Având în vedere faptul că la data de 14.08.2020, doi angajati din cadrul SPCRPCIV Alba au fost confirmaţi pozitiv cu COVID 19, în scopul prevenirii răspândirii virusului şi protejării cetăţenilor beneficiari ai serviciilor noastre, precum şi pentru efectuarea dezinfecţiei şi decontaminarii spaţiilor destinate publicului şi angajaţilor , activităţile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulaţie vor fi suspendate”, anunţă Prefectura Alba.

Suspendarea este valabilă în perioada 17.08-19.08.2020.

De asemenea, activitatea de examinare proba practică va fi suspendată în perioada 17.08-21.08.2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.