Patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate la FCSB, a declarat, vineri, preşedintele LPF, Justin Ştefan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am câteva mesaje primite de la colegii mei care se ocupă de această zonă de protocol medical Covid-19. Înţeleg că ar fi vorba de patru testări pozitive, nu ştim cine sunt aceste persoane şi încă nu le avem confirmate decât telefonic, nu am văzut testele efectiv", a declarat Ştefan, la ProX.

FCSB se alătură astfel altor echipe din Liga I la care s-au raportat teste pozitive, între care CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani, UTA Arad.

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi, Astra şi Dinamo nu au mai putut disputa două, respectiv cinci meciuri din finalul sezonului trecut, iar campioantul a fost îngheţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.