Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că, şi pentru această moţiune de cenzură, liberalii vom discuta cu fiecare coleg din majoritatea parlamentară. ”Apelăm la raţionalul acela care există în fiecare dintre noi, pentru a nu pune ţara într-o situaţie proastă”, spune Gorghiu, care este de părere că moţiunea va fi ”o găleată de invective, de venin şi de frustrări” şi nu va avea succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a criticat, la RFI, moţiunea de cenzură anunţată de PSD.

”Haideţi să ne gândim că din luna mai PSD tot anunţă această moţiune de cenzură şi l-a anunţat inclusiv pe autorul acestui text al moţiunii, Şerban Nicolae (...). Cât de serioasă e această moţiune de cenzură al cărei text este redactat de senatorul PSD Şerban Nicolae? Nu va fi nici un demers serios, în realitate, va fi o găleată de invective, de venin şi de frustrări”, a spus senatorul PNL.

Întrebată dacă PNL va avea discuţii cu partidele parlamentare, pentru a contracara moţiunea de cenzură, Gorghiu a precizat: ”Constant se fac aceste discuţii, pentru fiecare demers iniţiat de Guvernul Orban s-au făcut discuţii cu parlamentarii (...). Şi pentru această moţiune de cenzură sigur, vom purta discuţii cu fiecare coleg din majoritatea parlamentară, apelăm la raţionalul acela care există în fiecare dintre noi, pentru a nu pune ţara într-o situaţie proastă. Sigur că nu mă bazez pe discuţii pe care le fac unii şi alţii, ci mă bazez pe discuţii pe care le fac eu, personal (...). Eu nu cred că va fi o moţiune încununată de succes pentru PSD”.​​

PSD a anunţat că va depune moţiunea de cenzură în 17 august.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.