Meghan Markle şi prinţul Harry şi-au cumpărat o proprietate cu 14,65 de milioane de dolari în Montecito, comitatul Santa Barbara, în apropiere de Los Angeles, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă numele ducelui şi ducesei de Sussex nu apar în actele de cumpărare a reşedinţei din California, conform documentelor oficiale. Proprietatea a fost achiziţionată în secret la mijlocul lunii iunie de o fundaţie necunoscută, dar care care aceeaşi adresă de email cu a managerului de la Hollywood a lui Meghan Markle. 

Documentele publice arată de asemenea că în contractul de cumpărare este prevăzută o clauză de ipotecă în valoare de 9,5 milioane de dolari pentru 30.000 de metri pătraţi cu intrare privată. 

Chiar dacă preţul ete mare, se pare că Meghan şi Harry au beneficiat de o "reducere". Vânzătorul, un om de afaceri rus mai puţin cunoscut Serghei Grişin, a cumpărat vila în 2009 pentru 25,3 milioane de dolari şi a încercat să o vândă de mai multe ori în ultimii zece ani, în final acceptând cu 10 milioane de dolari mai puţin. 

Construită în 2003, casa în stil mediteranean este decorată în alb şi bej, are bibliotecă, sală de sport, saune, lift, arcade, camere de jocuri şi cinema, 9 dormitoare şi 16 băi. Este şi o casă de oaspeţi cu două dormitoare şi băi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.