Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Târgu Mureş au confiscat 1,5 kilograme de cannabis şi haşiş, în urma a trei percheziţii domiciliare făcute într-un dosar de trafic de droguri de risc. Un bărbat a fost arestat preventiv în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Târgu Mureş, au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare, într-un dosar penal de trafic intern de droguri de risc.

”În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat peste 1,5 kg de droguri de risc, respectiv cannabis (sub formă de plante verzi şi muguri uscaţi) şi rezină de cannabis (haşiş), care ar fi fost destinate comercializării”, a arătat sursa citată.

Totodată, un bărbat a fost dus la sediul DIICOT pentru audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore.

Joi, el a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.     

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.