Candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat că va contesta în instanţă PUZ Sector 2, care a fost aprobat în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), din cauza că actul normativ „va duce la dispariţia a zeci de hectare de spaţii verzi şi o degradare semnificativă a condiţiilor de viaţă ale locuitorilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Scurt pe 2: mafia imobiliară a câştigat astăzi, prin adoptarea PUZ sector 2 introdus pe uşa din dos pe ordinea de zi, o bătălie, dar nu şi războiul. Vom contesta în instanţă acest PUZ şi în prima şedinţă de după validarea mandatului noilor consilieri de la alegerile din 27 septembrie, vom introduce la vot o hotărâre de anulare a deciziei de azi”, a scris Radu Mihaiu joi pe Facebook.

El a precizat că „actualul Consiliu General are 0 legitimitate, cu o lună înainte de expirare a mandatului, să adopte o astfel de hotărâre ruşinoasă. Vom întoarce această hotărâre girată de prietenii vechi Popescu şi Firea”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.