Artistul canadian The Weeknd, care în ultimele luni a donat mai mulţi bani pentru zonele afectate de epidemia de coronavirus, pentru organizaţii şi mişcarea Black Lives Matter, a oferit 300.000 de dolari către Global Aid pentru Liban, sumă care va ajuta victimele exploziilor catastrofale din Beirut, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest anunţ a fost făcut pe reţelele de socializare de managerul său Wassim “Sal” Slaiby a cărei soţie, Rima Fakih a iniţiat o campanie de strângere de fonduri. În aceeaşi postare, managerul a mulţumit Live Nation pentru donaţia de 50.000 de dolari. 

Slaiby şi Fakih (fostă Miss SUA) s-au născut în Liban. El a emigrat în Canada în adolescenţă iar ea în SUA în copilărie. La începutul acestei săptămâni, cuplul a donat 50.000 de dolari unui fond caritabil.  

Exploziile de la Beirut au provocat moartea a 200 de persoane şi au distrus zona centrală a oraşului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.