Antrenorul Thomas Tuchel consideră meritată calificarea echipei lui, PSG, în semifinalele Ligii Campionilor, dar recunoaşte că jucătorii săi au avut noroc să întoarcă scorul de la 0-1 la 2-1, în meciul cu Atalanta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un sezon istoric cu patru titluri şi acum cu o semifinală a Ligii Campionilor, nu vom uita această aniversare. Da, m-am îndoit după 85 sau 88 de minute de joc. Eram realist... Dar întotdeauna am simţit că putem marca. Le-am spus asistenţilor mei: <dacă egalăm, vom face diferenţa imediat după aceea>. Am făcut un meci foarte bun, iar calificarea este meritată. A fost un pic de noroc cu acele goluri târzii, dar dacă te uiţi la tot jocul, sunt meritate. Jucătorii de pe banca care au intrat au fost excepţionali, cu o stare de spirit deosebită ”, a declarat antrenorul parizienilor Thomas Tuchel, la microfonul RMC Sport, după calificarea PSG pentru semifinale.

Formaţia Paris Saint-Germain s-a calificat, miercuri seară, la Lisabona, în semifinalele Ligii Campionilor, trecând în sferturi de Atalanta, scor 2-1. PSG a revenit de la 0-1 pe final, marcând în minutele 90 şi 90+3.

Atalanta a deschis scorul prin Pasalic ’27.

PSG a reuşit o revenire spectaculoasă pe final, marcând prin Marquinhos ’90 şi Choupo-Moting ‘90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.