Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentantivă de omor, după ce l-ar fi lovit, cu picioarele şi cu diverse obiecte, pe bărbatul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian. Doi dintre cei reţinuţi sunt fraţi ai lui Emi Pian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au transmis că, în dosarul privind evenimentele din 4 august 2020 din Sectorul 6, procurorii au dispus extinderea cercetărilor şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii D.V., D.L. şi D.I.G., pentru tentativă de omor.

”La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa”, au arătat procurorii.

Totodată, cei trei inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

”Menţionăm faptul că numitul G.E.R. este cercetat în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în stare de arest preventiv”, au precizat procurorii.

Poliţiştii din Capitală au făcut, miercuri, mai multe percheziţii la persoane implicate în scandalul în care a murit Emi Pian. Una dintre descinderi a avut loc chiar la locuinţa acestuia.

”În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. Activităţile din cursul dimineţii de miercuri au fost efectuate cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.

Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri, care a avut loc în Sectorul 6, iar principalul suspect a fost arestat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.