Poliţiştii din Capitală fac, miercuri, mai multe percheziţii la persoane implicate în scandalul în care a murit Emi Pian. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă cp mai multe peroane vor fi audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa citată a precizat că, după efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti  şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Oamenii legii fac, miercuri, mai multe percheziţii la persoane care sunt implicate în scandalul în urma căruia a murit Emi Pian.

Una dintre descinderi are loc chiar la locuinţa acestuia.

Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri, care a avut loc în Sectorul 6, iar principalul suspect a fost arestat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.