Un al patrulea angajat al Ministerului Sănătăţii a fost diagnosticat cu COVID-19, în cadrul anchetei epidemiologice declanşate, fiind vorba despre o persoană care are simptome şi care va fi internată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ministerul Sănătăţii confirmă şi cel de-al patrulea caz cu Covid-19 în cadrul anchetei epidemiologice demarate”, a transmis, marţi seară, instituţia.
 
Persoana infectată este simptomatică şi se află în izolare. Ea va fi internată în această seară într-un spital de boli infecţioase pentru investigaţii.
 
Primul caz de infectare cu coronavirus în rândul angajaţilor MS a fost anunţat luni seară, fiind vorba despre o femeie, iar 12 persoane cu care ea a intrat în contact direct au fost izolate la domiciliu.
 
Marţi, au fost anunţate al doilea şi al treilea caz, iar seara - cel de-al patrulea.
Tot marţi, a fost realizată dezinfectarea spaţiilor din zona unde se află departamentul în care îşi desfăşoară activitatea persoanele depistate pozitiv. 
 
Începând de miercuri, vor fi luate măsuri suplimentare: se va interzice total accesul vizitatorilor, iar jumătate de personal va fi prezent fizic în instituţie, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă. Toate spaţiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecţie/nebulizare, a precizat MS.
 
Procesul de testare al angajaţilor continuă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.