Metallica va urca pe scenă, într-o locaţie secretă, pentru primul show din 2020 care va fi transmis în cinematografele drive-in din America de Nord pe 29 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă oferim experienţa unui concert live în cinematografele drive-in pe 29 august cu un concert filmat pentru marele ecran, prezentat de @encoredrivein", a anunţat Lars Ulrich pe Twitter. 

Ca multe trupe, membrii formaţiei heavy metal - Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett şi Robert Trujillo - au fost nevoiţi să reprogrameze şi să amâne show-uri în contextul pandemiei de coronavirus. 

Acum, ei au anunţat primul concert în aproape un an care va fi proiectat pe 29 august în cadrul seriei "Encore's Drive-In Nights". 

Concertul va fi filmat "într-un spaţiu în apropiere de sediul din California de Nord al formaţiei" şi va fi "editat şi mixat de echipa de producţie multipremiată a trupei la cele mai înalte standarde", conform unui comunicat de presă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.