Meteorologii au anunţat, marţi, prognoza pentru intervalul 10.08.2020 - 07.09.2020. Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei în trei dintre săptămâni. Vor cădea şi precipitaţii, dar în unele zone vor fi în exces, în timp ce în altele vor fi insuficiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, în săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local în regiunile sudice, vestice şi nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nord-vestice şi centrale.

În săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020, temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

”Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în extremitatea de vest a ţării, dar şi deficitare, local, în regiunile sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, în săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile sudice şi estice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, dar şi în general deficitar în cele sudice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

În ultima săptămână a intervalului, 31.08.2020 – 07.09.2020, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi uşor deficitare în regiunule centrale şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.