Cea de-a 13-a ediţie a Undercloud - Festival de Teatru Independent de Orice, primul festival de teatru independent din România, începe marţi, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român şi în grădina Muzeului “Grigore Antipa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de opt zile, spectatorii vor avea şansa de a vedea o selecţie a spectacolelor premiate în cei 12 ani de Undercloud, vor putea participa la spectacole şi ateliere pentru copii, lecturi-performance, spectacole online şi filme în aer liber.

"Ediţia de anul acesta este o provocare din foarte multe puncte de vedere, de la măsuri de siguranţă la adaptarea la spaţii, însă, anul acesta, mai mult ca oricând, n-am uitat gândul cu care am pornit la drum - artiştii independenţi au nevoie de sprijin şi de public. Diferit, dar, mai important - împreună - ne vedem anul acesta la #Undercloud13. Cu grijă pentru celălalt, respectând măsurile care ne protejează sănătatea şi duc mai departe speranţa să ne revedem mai des", a declarat Chris Simion - Mercurian, iniţiator Undercloud.

Reguli de distanţare

La porţile Muzeelor vor fi câte doi membri ai echipei de organizare, care se vor asigura că spectatorii vor forma un şir corect, păstrându-se regula de distanţare de 1,5 m. Pe pavaj vor fi semne de distanţare poziţionate la distanţă de 1,5 m.

Spectatorii trebuie să se prezinte cu minim 30 de minute înainte de ora anunţată de începere a evenimentului.

Spaţii spectacole

Scaunele vor fi poziţionate câte două, trei (pentru persoane care vin împreună) sau câte unul, păstrându-se distanţa de 2 m între grupurile de scaune.

Pe toată durata desfăşurării evenimentului spectatorii îşi vor păstra locul arondat.

În curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român va exista un punct de comercializare a băuturilor cu capac şi a alimentelor ambalate, iar plata se va face doar contactless, cu cardul sau telefonul.

Fiecare masă va avea maxim 4 scaune. Mobilierul de pe terasă va fi dezinfectat după fiecare client/ grup de clienţi de la fiecare masă.
Ieşirea din zona în care sunt amplasate scaunele se poate face doar pentru a merge la terasă, pentru deplasarea la toaletă sau alte urgenţe (pentru a evita deplasările parazitare din timpul spectacolului, care ar deranja atât spectatorii, cât şi artiştii).

Biletele vor fi achiziţionate de la Librăriile Humanitas Creţulescu şi Humanitas Cişmigiu şi de la Muzeul Antipa contactless, cu cardul sau telefonul, dar şi de pe site-urile Event Book şi Mystage prin achiziţie online. Biletele vor fi livrate pe email şi pot fi printate sau accesate din telefon.

Anul acesta, #Undercloud 13 a invitat în rândul spectatorilor cadrele medicale din linia întâi, ca semn de mulţumire pentru efortul depus de aceştia în această perioadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.