"Măi Bordea, numerele mele la ruletă sunt mai bune decât numerele tale de stand-up". Cine are un astfel de tupeu pentru o replică puternică? Vlad, vampirul prietenos de la jocuri de cazino online. Este o replică prietenească însă, pentru că Vlad şi Cătălin Bordea sunt deja amici, parteneri de distracţie în mediul online. Bordea contrează şi el: "Vezi că îţi expiră certificatul de naştere. Este vechi, eşti atât de vechi încât ai Book of Ra cu autograful autorului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasionaţii de divertisment online de cea mai bună calitate vor avea parte de o experienţă cu totul deosebită: pot viziona un Roast Battle cum nu a mai fost, o confruntare de stand-up comedy între celebrul actor Cătălin Bordea şi poate la fel de celebrul personaj Vlad, exponent al cazinoului online Vlad Cazino.

Cei doi se vor duela în replici acide, cu haz şi ironie, spre deliciul publicului, într-un show de zile mari! Totul online, totul cu acces gratuit pentru oricine doreşte o astfel de experienţă de divertisment cool pentru timpul liber.

Carismaticul personaj Vlad, acel vampir prietenos care ilustrează imaginea unicului cazino online cu brand românesc şi expertiză internaţională, Vlad Cazino, este acum artist de stand-up comedy. Iniţiativa vine ca o urmare a colaborării deja existente între Vlad Cazino şi Cătălin Bordea. Deja pasionaţii de jocuri au interacţionat cu ilustraţii în care apar cei doi. Dacă până acum Bordea era cel desenat pentru a se integra în ilustraţii alături de Vlad, iată că acum avem parte de o schimbare foarte interesantă de perspectivă: pe Bordea îl vom vedea în mod real, aşa cum este cunoscut pe scenă, în timp ce Vlad va păşi în lumea stand-up comedy, cu replici pregătite pentru a-l "ataca" pe Bordea, pentru amuzamentul publicului. Genul acesta de show de "lupte fripte" este tot mai popular, Roast Battle putând fi considerat un trend la nivel global în stand-up comedy.

"Bordea şi Vlad se atacă în scene de ironie fină, fac haz unul de altul, fără menajamente, exact aşa cum se întâmplă în popularele Roast Battle cu care publicul din România este tot mai obişnuit pe internet. Dacă mai întâi fanii divertismentului au fost surpinşi să îl vadă pe Cătălin Bordea păşind în categoria ilustraţiilor amuzante, acum este rândul vampirului Vlad să provoace surpriza şi să facă un pas în stand-up comedy la cel mai înalt nivel. Un pas mic pentru un vampir, un pas imens pentru comedia românească, ce experimentează un nou tip de show, cu real versus animat, dar cu umor 100% pe bune", spun cei care se află în spatele acestui inedit proiect.

Actor român absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” din Bucureşti, consacrat pentru rolul său în promovarea conceptului de stand-up comedy în România, Cătălin Bordea este una dintre vedetele cele mai apreciate şi mai urmărite în materie de comedie originală. Este prezent adesea în emisiuni TV şi seriale TV, având experienţă intensă mai ales pe scena de stand-up comedy, unde atrage public oriunde ar avea spectacole. Colaborarea cu Vlad Cazino a apărut firesc, pentru că Bordea rezonează cu divertismentul online echilibrat pe toate planurile şi are mare succes în rândul tinerilor.

Poti vedea videoclipul complet cu roast-ul Vlad vs Bordea pe canalul de YouTube Vlad Cazino Romania.

Colaborarea Bordea - Vlad vizează fel de fel de acţiuni, cele mai recente fiind campaniile ArdemCalorii pe Facebook şi O vară Vladtastică de 1.500.000 rotiri. Aceasta din urmă este acum în prim-plan pe vladcazino.ro, unde se pot primi beneficii speciale şi unde există şi şanse la premii consistente. Vlad Cazino face parte din Kindred Group, companie de top la nivel european în materie de jocuri de noroc la distanţă, iar vampirul Vlad oferă o personalitate aparte platformei de cazino, live cazino şi bingo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.