Senatorul PSD Robert Cazanciuc spune că săptămâna aceasta se va stabili exact când va fi chemat în Parlament premierul Ludovic Orban să prezinte raportul privind organizarea alegerilor şi începerea şcolii. ”Am primit un raspuns formal din partea domnului Orban care ne-a spus că este dispus, o să-i comunicăm când să vină la Parlament pentru a prezenta mai degrabă ce nu a făcut”, afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Cazanciuc a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, când va fi chemat în Parlament premierul Orban pentru a prezenta un raport privind organizarea alegerile locale şi începerea şcolii.

”Probabil tot mâine o să avem o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite şi vom stabili şi ziua în care se face un plen comun, oricum săptămâna aceasta în mod cert. (...) Am primit un raspuns formal din partea domnului Orban care ne-a spus că este dispus, o să-i comunicăm când să vină la Parlament pentru a prezenta mai degrabă ce nu a făcut”, a spus el.

Întrebat dacă, în fucţie de raport şi dacă datele nu sunt bune, ia în calcul amânarea alegerilor locale, Cazanciuc a spus: ”Nu deţinem noi datele concrete despre situaţia epidemiologică. Noi nu ne dorim amânarea alegerilor locale, dacă Guvernul are alte date despre situaţia epidemiologică şi ar împiedica cumva buna desfăşurare a alegerilor, are ocazia domnul Orban să vină în Parlament să ne spună, în momentul de faţă, dacă situaţia din ţară ar impune o asemenea măsură extremă”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.