Cântăreaţa americană Madonna a dezvăluit într-o înregistrare video publicată pe Instagram că lucrează la un scenariu împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno” (2007).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de imagini, Madonna a scris: „Când eşti blocat în casă cu mai multe leziuni, ce faci? Scrii un scenariu cu Diablo Cody despre...?”. Ea a continuat cu mai multe emoji care sugerează că ar putea fi vorba despre un film muzical.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

with multiple injuries what do you do.? ...........Write a Screenplay with Diablo Cody about.......? #nuts #iconic #walk #serve #diablo

A post shared by Madonna (@madonna) on

Acest scenariu nu reprezintă prima incursiune a ei în film. Madonna a mai regizat lungmetrajele „Filth and Wisdom” (2008) şi „W.E.” (2011), după scenarii pe care le-a scris în colaborare, şi a jucat în 17 filme, între care „Evita” (1997), regizat de Alan Parker.

Diablo Cody a câştigat un Oscar pentru scenariul „Juno” şi, de atunci, a mai scris şi produs „Jennifer’s Body” (2009), „Young Adult” (2011), „Ricki and the Flash” (2015) şi „Tully” (2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.