Ovidiu Burcă a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că a decis să se retragă din conducerea FC Rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea trebuie să continue!

Simt că e momentul să fac un pas în spate.

Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoştiinţele şi toată pasiunea mea pentru fotbal renaşterii Rapidului.

Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toţi mie. Nu am entuziasmul şi energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alţi oameni care să creadă în acest proiect şi să încerce să readucă echipa în prima liga.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care au susţinut acest proiect, lui Andrei , Victor şi Dan. Sunt obligaţi să meargă mai departe oricât de dificil li s ar părea.

Rapidul înseamnă suferinţă. Ştiu că nu le este uşor însă au capacitatea să o ia de la capăt, au forţa materială, spirituală şi viziunea să meargă înainte. Suporterii trebuie să fie convinşi de asta şi să le asigure sprijinul lor necondiţionat. Împreună vor reuşi. Doar împreună.
Pentru mine a fost o onoare şi o mândrie să fac parte din familia Rapid!

Am conştiinţa împăcată că am dat absolut totul pentru această cauză. Sunt liniştit şi împăcat. Voi rămâne dedicat principiilor şi valorilor mele de viaţă indiferent cat îmi va fi de greu. E momentul unor schimbări şi unor noi provocări în viaţă mea.

Le mulţumesc tuturor celor care mi au fost alături în acest capitol al vieţii mele dar şi celor care m-au criticat. Şi unii şi alţii mi au dat forţă şi m au inspirat.

Mulţumesc Rapidului pentru oportunitatea imensă de face parte din istoria sa”, notat Ovidiu Burcă pe pagina sa de Facebook.

Fost jucător la Rapid, în sezonul 2011/2012, Burcă a fost preşedintele cu care giuleştenii au promovat ultima dată în Liga 1, în 2016. În 2017, Ovidiu Burcă a fost unul dintre oamenii ce au restartat Rapidul, fiind preşedintele clubului din 2018 până în vară acestui an, când i-a lăsat funcţia lui Daniel Pancu, devenind manager general.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.