Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a preluat şefia organizaţiei municipal a PNL Iaşi, edilul precizând că vrea să construiască o echipă ”unită şi dedicată” pentru Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a decis, sâmbătă, ca organizaţia din municipiu a liberalilor să fie condusă de primarul Mihai Chirica.

Liderul filialei judeţene PNL, Costel Alexe, a spus că va face echipă cu Mihai Chirica pentru a debloca proiectele importante ale Iaşiului.

”Infrastructura rutieră, de utilităţi, educaţională şi medicală a Iaşiului şi a Moldovei au fost în ultimii 30 de ani doar o planşă frumos desenată doar în campaniile electorale. În timp ce alte judeţe au progresat şi au făcut din acestea un fapt firesc, Iaşul, cu cea mai consistentă expansiune demografică, a rămas în urmă. Există atâtea atuuri care nu au fost fructificate din lipsă de voinţă politică, orgolii, lupte nesfârşite şi incompetenţă. Acum există si voinţa politică, există şi fonduri. Şi în patru ani putem construi împreună, uniţi nu dezbinaţi. Preluarea organizaţiei municipale de către Mihai Chirica îmi dă convingerea că responsabilităţile administrative şi cele politice vor contribui la succesul Iaşiului pe termen lung”, a declarat Costel Alexe, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Iaşi.

La rândul său, primarul Mihai Chirica a afirmat că nu vânează funcţii, dar că este important să aibă alături o echipă ”unită şi dedicată”.

”Am găsit în Partidul Naţional Liberal un partener de încredere, care, alături de preşedintele Klaus Iohannis, poate pune cu adevărat Iaşul pe poziţia de pol regional de dezvoltare a Moldovei. Alături de ministrul Costel Alexe, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, putem arăta că se poate: se poate să începem Autostrada Unirii, se poate să accelerăm construirea Spitalului Regional de Urgenţă, se poate să edificăm un centru regional sportiv la Iaşi, se poate ca Iaşul să conteze la Bucureşti”, a declarat primarul Mihai Chirica, la scurt timp după desemnarea sa în fruntea PNL Iaşi.

Filiala municipală a PNL Iaşi era condusă de consilierul local Eduard Boz, care fusese numit ca lider interimar, după demisia din partid deputatului Marius Bodea, nemulţumit de intrarea primarului Mihai Chirica în PNL.

În perioada imediat următoare, conducerea PNL Iaşi va prezenta şi echipa de consilieri locali şi judeţeni care vor forma noile majorităţi politice la nivelul Municipiului Iaşi, oraşelor şi comunelor din Judeţul Iaşi şi a Consiliului Judeţean Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.