ATA Asigurari este un grup format din specialisti in domeniul asigurarilor non-life, cu o experienta de peste 10 ani. Suntem o echipa dinamica si mereu adaptata la nou. De asemenea, programul nostru de lucru este flexibil si se adapteaza in functie de necesitatile clientilor. Dar, cel mai important aspect este ca nu trebuie sa va deplasati la sediul nostru, ci beneficiati de consiliere de specialitate si asigurari la domiciliu sau in orice alta locatie benefica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asigurarea locuintei este, de obicei, destul de simpla. Doar daca aveti un anumit tip de casa sau circumstante speciale de asigurat, atunci s-ar putea sa aveti nevoie de extra acoperiri si o polita speciala. Pe scurt, asigurarea simpla pentru locuinte acopera cladirea reala in care locuiti impotriva calamitatilor naturale precum: cutremur, inundatii si alunecari de teren.

Conform legii, proprietarii de case, apartamente sau vile, sunt obligati sa incheie polita de asigurare obligatorie PAD, emisa de Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID). Aceasta este polita standard privind cladirile cu destinatie de locuinta, denumita si polita PAD. In functie de preferinte, puteti obtine acoperire pentru furt sau avarii provocate de incendii sau inundatii de la vecini, precum si protejarea lucrurilor din interiorul casei cu o asigurare locuinta facultativa.

Cat de simplu este sa inchei o polita de asigurare obligatorie a locuintei?

La fel de simplu cum sunt facute cumparaturile online, se poate rezolva rapid si cu polita de asigurare PAD pentru orice tip de locuinta, fara sa stati la cozi sau sa pierdeti timp pretios in oras. Pur si simplu trebuie completata pe site-ul ata-asigurari.ro un mic formular cu datele necesare.

In functie de tipul cladirii in care locuiti si materialele folosite la constructia acesteia, aveti la dispozitie doua prime fixe de asigurare pe an, ce costa 10 € pentru cladiri de tip B, respectiv 20 € pentru cladiri de tip A.

Sunt considerate cladiri de tip A locuintele construite din materiale rezultate in urma unui tratament termic si / sau chimic (BCA, caramida, metal, lemn), iar cladirile incadrate in categoria de tip B sunt case cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si / sau chimic (paianta, chirpici).

Despagubirea pe care o puteti incasa difera, de asemenea, in cazul celor doua tipuri de cladiri. Prin urmare, cei care locuiesc in cladiri de tip A vor fi despagubiti cu 20.000 euro, iar cei ce locuiesc in cladiri de tip B vor primi 10000 euro.

Nu sunteti familiarizati cu internetul?

AtA Asigurari va veni la dumneavoastra acasa! Dupa cum am precizat mai sus, nu trebuie sa va deplasati la sediul companiei. Beneficiati de consiliere de specialitate la domiciliu pentru orice tip de asigurari: auto, locuinta, calatorie, raspunderi civile profesionale, sau in orice alta locatie benefica tie.

Serviciul este complet gratuit si nu va afecta pretul final. Cand va alaturati AtA, deveniti parte a unei familii care sta alaturi de dumneavoastra in fiecare etapa a vietii! Pentru ca, in final, aveti nevoie nu doar de o polita de asigurare, dar si de garantia ca sunteti pe maini bune si veti fi despagubit in timp util, fara intarzieri.

ATA ‐ ASISTENT IN BROKERAJ SRL

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Lascar Catargiu, Nr. 9A, Sector 1,

Telefon: 0736 513 979,

Administrator: Alexandru Balosu,

Web: ata-asigurari.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.