Trei tineri din Galaţi, care aduceau droguri din Spania şi le vindeau clienţilor din municipiu, au fost reţinuţi de anchetatori. Traficanţii ar putea rămâne în arest în următoarele 30 de zile, decizia urmând să fie luată vineri de judecători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi, cei trei gălăţeni, tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, sunt acuzaţi că, din iulie şi până în prezent au adus în ţară, din Spania, cantităţi importante de cannabis şi comprimate ecstasy pe care le-au comercializat pe raza municipiului Galaţi.

O persoană a fost prinsă în flagran, în cursul zilei de joi, în timp ce intenţiona să comercializeze droguri, aşa că procurorii şi poliţiştii au descins la domiciliile traficanţilor.

Opt percheziţii domiciliare au fost organziate în Galaţi.

Anchetatorii au găsit şi ridicat peste 120 de comprimate de ecstasy, aproximativ 2.000 de grame de cannabis, dar şi utilaje folosite la porţionarea drogurilor: 17 grindere metalice, 4 cântare electronice. De asemenea, poliţiştii au ridicat 15 telefoane mobile, un laptop, un autoturism, precum şi sume de bani.

13 persoane au fost audiate de procurorii D.I.I.C.O.T. Galaţi.

La final, trei tineri au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Vineri vor fi prezentaţi Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare
preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.