Formaţiile Wolverhampton şi FC Basel s-au calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Ligii Europa, trecând în optimi de Olympiacos Pireu, respectiv Eintracht Frankfurt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Basel s-a impus cu scorul de 1-0, pe teren propriu, în returul optimilor cu Eintracht, după ce în tur a câştigat cu 3-0. A marcat Frei, în minutul 87.

Acelaşi scor, 1-0, s-a înregistrat şi în partida Wolverhampton – Olympiacos. A înscris Jimenez, în minutul 8, din penalti. În tur, scorul a fost 1-1.

Joi s-au calificat în sferturile Ligii Europa şi FC Sevilla (scor 2-0 cu AS Roma) şi Bayer Leverkusen (1-0 în returul cu Glasgow Rangers; în tur a fost 3-1).

Miercuri au obţinut calificarea Manchester United, Internazionale Milano, Şahtior Doneţk şi FC Copenhaga.

Turneul Final 8 va avea loc în Germania.

În sferturi, programate luni şi marţi, Şahtior Doneţk va evolua cu Basel, United cu FC Copenhaga, Inter cu Leverkusen şi Sevilla cu Wolverhampton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.