Eugen Tomac a afirmat că Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei. El a precizat că PMP vrea să obţină un capital politic care să permită partidului să aibă propria voce politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Băsescu pentru că vrem să obţinem un capital politic care să ne permită, aşa cum se întâmplă în democraţie, să avem vocea noastră politică. Şi vom face acest lucru”, a declarat Eugen Tomac marţi la Digi 24.

Întrebat dacă nu există dubii şi Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei, Eugen Tomac a răspuns: „Este opţiunea noastră şi pe candidatura domnului preşedinte mizăm la alegerile locale. Atâta timp cât aroganţa celorlalţi ne-a împins în această situaţie, pe care noi am spus-o înainte de a se întâmpla ceea ce s-a întâmplat, nu ne mai poate acuza acum nimeni. Vom merge către cetăţeni şi le vom cere votul. Că va pierde Nicuşor este meritul USR, nu al PMP”. 

Candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a spus marţi că speră ca PMP să nu aibă candidat propriu pentru fotoliul de primar general care să rupă din voturile dreptei. El a menţionat că este important ca municipiul să scape de primarul Gabriela Firea şi de PSD.

Traian Băsescu a anunţat că este dispus să candideze la Primăria Capitalei din partea PMP, după ce negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi PMP privind candidaţi comuni la primăriile de sector au eşuat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.