Eugen Tomac a afirmat că liderul USR Bucureşti spunea nu demult că susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei ar fi „o adevărată problemă” şi preciza că USR înclină să îl sprijine mai mult pe Vlad Voiculescu. Acesta îi aminteşte lui Năsui că invoca faptul că USR nu şi-a dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din PMP nu au votat întotdeauna împotriva la Bucureşti. Tomac îi transmite lui Năsui că au fost consilieri locali ai USR care au plecat la PSD Bucureşti, „ciuma roşie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Partidul «Altfel decât ieri». În urmă cu câteva luni, la o întâlnire solicitată de el, Claudiu Năsui susţinea că o eventuală susţinere din partea USR pentru Nicuşor Dan ar reprezenta o adevarată problemă, întrucât partidul îşi dorea să-l susţină mai mult pe Vlad Voiculescu pentru această poziţie. Acum Năsui, în mod absolut cinic, intervine public în sens contrar, invocând că ei nu şi-au dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din partidul nostru nu au votat întotdeauna împotriva la Bucureşti”, a scris Eugen Tomac marţi pe Facebook.
 
Liderul PMP îi reaminteşte lui Claudiu Năsui că consilieri locali ai USR au trecut la PSD Bucureşti iar parlamentari ai USr au votat candidaţii propuşi de PSD în fruntea Curţii de Conturi şi a CNCD.
 
„Două lucruri uită să spună, însă, distinsul domn Năsui. 1. Unii consilieri locali USR chiar au plecat la PSD - da, la PSD Bucuresti, «ciuma roşie» - ceea ce la noi nu s-a întâmplat. 2. De ce domnul Năsui şi colegii săi parlamentari au votat pentru candidaţii propuşi de PSD în fruntea Curţii Conturi şi a CNCD? Oare acesta este un compromis acceptabil?”, a completat Tomac.
 
El mai spune că „PMP a fost singurul partid care a votat împotriva tuturor candidaţilor PSD, votaţi în urmă cu o lună în Parlamentul României, în timp ce USR şi celelalte partide au votat cu ochii «larg închişi» toţi oamenii propuşi de Ciolacu şi de Ponta”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.