Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul PNL trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor pentru copii nu este „un moft”, ci o necesitate. El precizează că PSD nu se va opri să pună presiune pe Executiv „eşuat” pentru a respecta legile votate în Parlament şi promulgate de şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.
 
Liderul interimar la social-democraţilor a adăugat că Executivul dă ordonanţe neconstituţionale.
 
„Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică”, a completat Ciolacu. 
 
El a mai spus că dublarea alocaţiilor pentru copii este o necesitate, nu un moft, iar Guvernul trebuie să priceapă acest lucru.
 
„Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a conchis Marcel Ciolacu. 
 
Guvernul a aprobat, în şedinţa de vineri, majorarea cu 20%, începând cu luna septembrie, a alocaţiei de stat pentru copii, aferentă lunii august, iar pentru perioada 2021-2022, Executivul a prevăzut câte două majorări pe an, în lunile ianuarie şi iulie.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.